Aperitiv cu crema de branza

de Lia_ in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2014 | 11070 vizualizari

 

Nu numai la mese festive, noi si de zi cu zi adesea mancam la micul dejun ardei umpluti cu crema aceasta de branza. Am mai adaugat cateva variante de asamblare a unei legume cu aceasta crema. Foarte decorative sunt miezurile de la Delaco.

 

INGREDIENTE

  • CREMA DE BRANZA
  • 250g telemea
  • 200g branza dulce nedegresata si mai uscata
  • 75g smantana acra fermentata (aceasta poate fi degresata)
  • 1/2 sau 1 legatura verdeata-depinde de marime (eu pun patrunjel desi cei mai multi folosesc marar la acest amestec)
  • optional 50 g unt (la temperatura camerei)
  • optional 1/2 ceapa mica tocata foarte fin cubulete minuscule
  • MINISANDWICH
  • paine prajita
  • cascaval Delaco
  • pastrama pui (homemade) sau mezel preferat
  • miez de lapte Delaco
  • castravete
  • rosie
  • ridiche
  • maslina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu crema de branza:

Sfarami telemeaua cu furculita, adaugi untul, branza dulce, omogenizezi, adaugi smantana si verdeata tocata marunt.

Ardeii ascutiti se umplu usor cu posul fara dui cu orificiu de 1 cm, altfel nu ajunge pasta pana in varf. Dupa umplere se dau la rece ca sa se intareasca untul si implicit umplutura. Se taie felii cam de 8mm grosime, cu un cutit bine ascutit.

Se orneaza cu verdeata.

Am taiat corabioare din ardei si am pus guacamole si miez de lapte.

Pentru rulourile din castravete se taie pe lung dintr-un castravete Fabio panglici, eu am cutit pentru asa ceva, cu o fanta, sau cu razatorea mandolina dar mie mi-e frica de ea, 

taie grozav si ma ranesc mereu. 

Alte panglici le-am uns pe mijloc cu crema, le-am rulat con fixat intr-o baza de 1.2cm din rosie decupata in mijloc cu un decupator. In varf miez de lapte.

La sandwichuri se vad straturile. Baza am decupat-o din felie de paine prajita cu un decupator floare sau cerc.

Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

Ceea ce se monteaza in "panglici" din castravete se asambleaza chiar inainte de servire, altfel se inmoaie cam repede

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu ou